Антония Петрова с първа снимка след раждането

21.01.2019 15:48 | Видян 2676 пъти

Антония Петрова с първа снимка след раждането

Антония Петрова – Батинкова роди на 17 януари – Антоновден. С бебока вече са изписани, Мис България показа колко са щастливи със съпруга й Ивайло Батинков, който е понесъл на ръце първородния си син – Благовест.

„На 17 януари - Антоновден, моят личен празник, със съпруга ми Ивайло Благовестов Батинков, получихме най-големия подарък в живота ни - първородният ни син! Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. Неописуема радост, щастие и гордост е това чудо, раждането на живот по естествен начин! Нормалното раждане стана възможно благодарение на нашият ангел, д-р Анна Чорбова, завеждащ отделение, която освен уникален професионалист е и прекрасен човек!

Със съпругът ми, който беше неотлъчно до мен по време на раждането и ме подкрепяше безпрекословно, изказваме сърдечни благодарности, към целия екип на болница Вита за професионалната помощ и специално внимание на д-р Георги Симеонов, анестезиолог, както и на акушерките: Бойка Димитрова, Надя Първанова и д-р Илиева.

Честитим професионалният празник - Бабинден, на всички, които помагат да се дари живот и апелирам: Нека да раждаме децата си естествено! Природата го е измислила съвършено, а и всичко е възможно и се случва по най-добрия начин, когато се довериш на правилните специалисти. Пожелавам на всеки това най-велико щастие! Бог ни благослови, с Блага Вест - Благовест, нека Св. Антоний го закриля!“, написа блондинката в социалните мрежи.

И прикрепи фото на щастливото си семейство с най-новия му член, видя ХотАрена. Всъщност след раждането Антония запази мълчание, но до днес. Блондинката изглежда повече от добре и по всичко личи, че възстановяването й ще бъде доста бързо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !