Дъщерята на Ар Кели е срещу него

19.01.2019 09:28 | Видян 1085 пъти | Гласували 1

Дъщерята на Ар Кели е срещу него

„Моля се за всички семейства и жени, които са били засегнати от действията на баща ми“. Това написа дъщерята на Ар Кели – Джоан, по повод обвиненията срещу R&B изпълнителя.

20-годишното момиче се извини в Instagram, че до момента е мълчала за сексуалния тормоз, който той е оказвал на множество жени.

„Всеки, който ме познава лично или ме е следял през годините, знае, че нямам връзка с баща си. Нито пък говоря за него“, коментира тя и увери, че никога не е обичала да коментира своя личен живот, нито този на другите, но в момента иска да го направи, защото чувства, че „нещата излизат извън контрол“.

Вместо да защити рапъра, Джоан обяви, че застава зад неговите жертви, които е малтретирал сексуално, както и техните семейства. Тя изтъква, че ѝ е било много трудно да вземе правилно решение на чия страна да застане.

„Наясно съм що за човек е. Израснах в тази къща. Изборът ми да не говоря за него и това, което той прави, е за моето спокойствие и емоционалното ми състояние“, продължава дългият ѝ пост в социалната мрежа.

Младото момиче написа още, че изминалата година е била трудна за нейното семейство и благодари на хората, които я подкрепят. То настоя Ар Кели да получи заслуженото за деянията си.

Ар Кели се сдоби с обвинения за сексуален тормоз след излизането на филма „Да преживееш Ар Кели“. В него няколко жени, сред които непълнолетни, разказват за тормоза, който са преживели.

Източник: tialoto.bg
Снимка: IStockphotoавтор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !