Трите Хикса хлътна по Нина Добрев

19.01.2019 09:15 | Видян 1910 пъти

Трите Хикса хлътна по Нина Добрев

Трите Хикса и Нина Добрев — вечна любов! Опасно горещи страсти се разразяват около Нина Добрев в последно време, а тя сякаш няма нищо против. Знойната красавица от „Дневниците на вампира” е опасно близка с Вин Дизел, който май здраво е хлътнал по нея.

На мегакупон, по случай златните 30, Нина събра най-близките си приятели. Естествено, сред гостите беше и Вин Дизел, който в последно време е неотлъчно до нея.

Мускулестият мачо от „Бързи и яростни”, не просто уважи партито на Нина, а и доста настоятелно я ухажваше. Някои дори шушукат, че загражда нашенката, без да се притеснява какви клюки могат да плъзнат, пише „България днес”.

Самата Нина вдигна наистина паметен купон по повод рождения си ден. И дори имаше условие — който не е маскиран, не може да влезе!

Специално за събитието десетки нейни приятели се издокараха в различни костюми. В резултат на това партито беше направо умопомрачително.

„Благодаря на всички за пожеланията. На 30 съм! И никога не съм се чувствала по-флиртаджийски! Готова съм за следващото десетилетие”, пише звездата.

Вин Дизел също не пропусна да отвърне на флирта, а и да й се обясни в любов.

„Най-хубавото парти е това на Нина! Тя стана на 30 и всички я уважихме. Нина е един малък ангел, който всички обичаме! Честит рожден ден, любов!”.

След такова смело признание, имаше повече от многозначителни погледи в Холивуд.

Нина обеща, че животът й ще бъде на „макс” на 30. Тя иска да плува с големи бели акули, да пътува из Азия, да скача с бънджи и да се впуска в истински невероятни приключения.    

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !