Стартира шоуто 10 фит минути с Виктор Ангелов

17.01.2019 17:16 | Видян 2080 пъти

Стартира шоуто 10 фит минути с Виктор Ангелов

На 24.01 от 20:00ч. стартира новото шоу на България "10 фит минути с Виктор Ангелов". То ще се излъчва в Youtube, заради свободата на действие, която дава онлайн канала. Предаването ще има за цел да мотивира подрастващото поколение и да образова възрастните за един здравословен начин на живот.     

Продуцентът Виктор Ангелов ще застане пред камерата в ролята на водещ, където ще разговаря със своите именити гости. Предаването ще се състои от открит диалог, в който чрез 5 въпроса, гостите ще разкрият за своята спортна подготовка в ежедневието си. Освен за здравословната част от живота си, идолите на България ще разкрият и част от личния си живот, отговаряйки на нови 5 въпроса.

Те ще говорят за възходи, падения, бъдещи проекти, любов и други неща вълнуващи всички фенове. Гостите ще бъдат от различни среди. От любимите български шампиони, до идолите на България. Началото ще даде любимецът на народа, младата кикбокс надежда Стоян Копривленски ,, Снайперът”. Сред гостите се разкриват имена като световно-известната диетоложка, красавицата д-р Енджи Касабие, капитанът на българският национален отбор кикбокс лидерът Атанас Божилов.

Панайот Чанков- момчето с церебрална парализа покорило върхове в канадската борба и стриит фитнеса, музикални икони, красавици от различни среди, легенди и млади надежда в културизма, състезатели по ММА, акробати, волейболисти, сумисти, силови трибойци, актьори, татуисти, това са част от гостите в новото шоу! Едно уникално и единствено по рода си предаване, което подкрепиха Cvetita Herbal, Mondo, Fitnes Plus, Studio Allure, Annie make up, Profile International, Национална спортна академия ,,Васил Левски“.

Зад камерата в ролята на режисьор застава топ фотографат Пейо Пеев, а за красотата на гостите ще се погрижи глимьорката Ани Димова. В шоуто ще има и седмични игри свързани със зрителите, в които красавиците Михаела Ангелова и Диляна Перустийска , ще раздадът много награди.  Бургазлията Виктор Ангелов, който е бивш възпитаник на Бургаската математическа гимназия и студент на НСА споделя, че трябва да има повече предавания, която цел е да мотивират поколението за един по-здравословен начин на живот и спорта да навлезе в бита им. Здрав дух, здраво тяло, здрава нация.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !