Телохранителката на Меган Маркъл я напусна

17.01.2019 11:19 | Видян 1803 пъти

 Телохранителката на Меган Маркъл я напусна

Само шест месеца след като започна работа, женският бодигард на Меган Маркъл напусна. Това съобщиха източници, близки до британското кралско семейство.

Жената, която съпровождаше херцогинята на Съсекс, може би е третият човек от екипа ѝ от помощници, който напуска своята служба за по-малко от година. По-рано личният ѝ асистент се оттегли, а сега се говори, че същото ще направи и частният ѝ секретар, след 17 години служба на кралицата.

По думите на източник на The Sunday Times, Меган се чувствала твърде ограничена в компанията на телохранителката, която заместила един от сержантите – Бил Реншоу, който се движел заедно с принц Хари, но се пенсионирал през 2018.

„Докато беше само известна актриса, тя можеше да прави това, което си иска, да се движи свободно. Но сега тя не може да мръдне без охраната, което доста я ограничава“, обяснява информаторът.

Не е ясно дали бодигардката на Меган е напуснала заради неразбирателство с нея или поради разпореждане на кралица Елизабет Втора.

Новата охрана бе забелязана за първи път по време на визитата на младото семейство във Фиджи. Тогава бременността на херцогинята вече си личеше и хиляди хора искаха да я пипнат или поздравят. Телохранителката вървеше пред нея и държеше ръцете си така, че да я предпази, което предизвика противоречиви реакции сред хората.

Източник: tialoto.bg
Снимка: YouTube

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !