Кавър на Адел изстрелва Кристиан Костов на върха в Singer 2019

16.01.2019 16:13 | Видян 1964 пъти

Кавър на Адел изстрелва Кристиан Костов на върха в Singer 2019

След като изправи публиката на крака с изпълнението си на Beautiful Mess в аранжимент, включващ китайски барабани и ерху, Кристиан Костов ще се протегне към върха на класацията в риалити шоуто Singer 2019 с кавър на британската соул певица Адел.

Момчето чудо, което класира България на рекордното второ място на Евровизия през 2017 г. ще извие глас за популярния хит на певицата Hello. Това ще се случи в рамките на втория епизод на най-голямото телевизионно предаване в Китай.

Той бе заснет още миналата седмица, но публиката ще може да проследи представянето на Костов този петък от 16 ч. българско време, когато кадрите ще бъдат излъчени по Hunan Television (Mango TV). Няколко часа по-късно епизодът се очаква да бъде достъпен и за родната аудитория в YouTube канала на телевизията.

Междувременно хиляди се стекоха за селфи и автограф по време на фен срещата на Кристиан в азиатската страна. Певецът замина за Китай заедно със семейството си, а в свободните минути всички те се възползват от възможността да разгледат туристическите забележителности наоколо.

Сред местата, които изпълнителят на Get It и близките му вече успяха да посетят, е академията Юелу - едно от четирите най-престижни учебни заведения от такъв ранг през последното хилядолетие в Китай.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !