Джулиана Гани не си плаща сметките

14.01.2019 17:15 | Видян 2374 пъти

Джулиана Гани не си плаща сметките

Мис Силикон Джулиана Гани и любимият й – фитнес инструкторът Илиян Найденов, посещават нощни заведения, правят големи сметки и след това си тръгват без да са платили.

За това алармираха от управата на столично заведение пред HotNews.

"Възмутени сме от наглостта й. В заведението ни са идвали къде къде по-популярни и успели хора, но никога не е имало такива ситуации. Нашата обаче се изнесе като пръдня в гащи. Дори не я усетихме, кога си е тръгнала, а все пак не е от незабележимите клиентки. Най-вероятно и на други места прави такива номера. При нас обаче вече не е от желаните клиенти", споделят те.

Според публикацията, Гани три пъти си е тръгвала от същия клуб, без да си плати сметките.

Преди дни силиконката и Найденов се върнаха от дълга екскурзия на Филипините. Те заляха социалните мрежи със снимки и послания от починката си.

„Еха, колко е хубаво да си около елхата и навън да е 30 градуса“ - с това изречение изксителката стартира фотодневника си от топлата дестинация. Двойката се настани в луксозен хотел, който разполага с два басейна и денонощни ресторанти. Фенове се шегуват, че малката Джулка е избрала именно този хотел, тъй като е на 5 минути пешеходно разстояние от голям мол.

„Тук вече ни искат за рекламни лица на всичко ! Може да взема да стана кмет“, включи се и Илиян.

Гани и Найденов скандализираха част от последователите си с кадър на полуголото дупе на силиконката, на който ясно личат белези от зъби. „Ех, този моят мъж вечно е гладен“, намигна тя.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !