Биляна Лазарова скочи на бой на фенка

14.01.2019 17:01 | Видян 478 пъти

Биляна Лазарова скочи на бой на фенка

R&B певицата Биляна Лазарова скандализира своите фенове и обществото с поредната си изцепка – реши да раздава тупаници на последното си участие.

В четвъртък през нощта Инстаграм гръмна от сторита, които показват изпълнителката в не толкова добра светлина. Докато тя пее на сцената в пловдивско хип-хоп заведение, две девойки решават, че искат да се качат при нея и при рапърите Марсо и Бобката, вероятно за да потанцуват сред тях.

Биляна моментално ги фокусира, прекъсва пеенето си и хваща едната за врата и се опитва да я повали и да я върне от там, откъдето е дошла.

Виждайки, че Лазарова не иска чуждо женско присъствие около себе си, охраната също реагира светкавично и отстранява както първото момиче, така и другото, което я следва.

Посетителите на пловдвиския клуб Блинг, в който се разиграл цирка, останали потресени от ревността, която Биляна изпитва, докато се изявява на сцена. Че дори е готова да набие всеки свой фен от женски пол, който реши да й се вре в краката. Всички са на мнение, че младата певица се е взела толкова на сериозно и за толкова кратък стаж се мисли за голямата музикална звезда.

Напомняме, че Биляна Лазарова съвсем наскоро стана главно действащо лице и в друг скандал. Нейната приятелка - годеницата на Иван Динев – Пенелопе, пусна сторита в Инстаграм как двете пътуват към града под тепетата и развиват скорост на магистрала Тракия два пъти по-голяма от допустимото – 260 км/ч.

Младата певица е шофьор съвсем от скоро, което означава, че няма толкова голям опит зад волана. Именно поради това поставя под риск както себе си и дружката си, така и останалите водачи, които са част от движението на пътя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кой месец е добър за...?

Учените твърдят, че има сезонен модел на нашите...

Бетон като за световно се лее на Иракли

“Бетон се лее като за световно на мястото на...

Няма коментари към тази новина !