Ново начало с Alfa Brides by Bridal House

14.01.2019 15:18 | Видян 166 пъти

Ново начало с Alfa Brides by Bridal House

Новото лого на компанията, лидер в булчинското облекло, е вдъхновено от силните жени, които знаят какво искат „Alfa Brides by Bridal House е за жените, които знаят какво искат и търсят!” – споделя управителят Емилия Куркутиади и допълва „От близо 4 години ни познават като Bridal House. Опитът ни научи да сбъдваме целите и мечтите на жените, които знаят какво търсят, затова решихме, че е време да бъдем още по-смели в това, което правим. Вдъхновени от тази идея, задълбочихме развитието на нашата идентичност. А сега ви представяме Alfa Brides.”

Bridal House отваря врати в София през 2015-а година с пищно ревю в столичния България МОЛ. Компанията е официален представител на американския бранд Justin Alexander, представен на сцената на сватбения „от котюр” през 1949-та година.

„За нас е важно клиентите ни да са спокойни, че всеки един от моделите подлежи на доставка за проба. Разполагаме с две просторни пробни, оборудвани с всичко, от което се нуждае младоженката. Екипът ни е специално обучен за работа с изящните бродерии и материи. Разширихме Alfa Brides с много любов за нашите клиенти от София и региона. Другият ни магазин се намира в морската столица – Варна. Компанията разработва концептуални сватбени събития повече от 10 години.” – разказва Емилия Куркутиади.

Новото лого на компанията е вдъхновено от елегантността и силата на първата буква в гръцката азбука. В стилистиката на изображението присъстват елементи от Дорийския стил, един от трите класически стила в архитектурата и приложното изкуство. Този стил е използван и от великата дизайнерка Коко Шанел, преобърнала представите за мода и наложила революционни тенденции, които вълнуват и до днес. Това е и причината с новото лого, компанията да се обърне към силните жени, които знаят какво искат от живота, от мъжа до себе си, от сватбения си ден и рокля.

Активностите на Alfa Brides са забележителни с интереса, който привличат. През 2018-а година за традиционното Училище за булки от компанията поканиха главния дизайнер на водещия бранд за haute couture в булчинската мода Justin Alexander – Томи Ментел. Творецът предизвика истински фурор сред бъдещите булки, които се редиха на опашка, за да бъдат консултирани лично от него.

На 9-и и 10-и март, събота и неделя предстои поредното издание на традиционния форум, в който Емилия и Янис Куркутиади са подготвили още изненади за булките, както и полезни съвети за перфектното настроение в сватбения ден и подготовката за най-чаканото събитие в живота на младоженците и техните семейства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кой месец е добър за...?

Учените твърдят, че има сезонен модел на нашите...

Бетон като за световно се лее на Иракли

“Бетон се лее като за световно на мястото на...

Няма коментари към тази новина !