Теа натиска Шопов за бебе

14.01.2019 15:03 | Видян 1464 пъти

Теа натиска Шопов за бебе

Няколко месеца след като предложи брак на приятелката си Теа Минкова, Наум Шопов—младши е готов да стане и баща. Актьорът от Откраднат живот, който е лекар и в живота, вече е готов за наследници.

Наум, който наскоро се дипломира, тепърва ще гради професионална кариера, докато приятелката му вече се е утвърдила в бизнес средите. Но дори и това, че все още трябва да се доказва като професионалист не притеснява Шопов.

За него кариерата остава на първо място, но е убеден, че ако работи упорито, ще успее да отгледа и бъдещия си наследник, пише ХотАрена.

Двамата с любимата му вече няколко месеца правят опити за бебе. Годеницата на екранния д-р Тасев е заедно с него от шест години и определено се чувства готова за дете. А в лицето на Наум вижда перфектния баща.

„Искам да имам дете през новата година. С Наум сме готови да бъдем родители”, пожела си Теа пред фенове в социалните мрежи.

Двамата планират да се оженят през лятото, като всичко ще бъде в най-тесен кръг.

„Нямаме конкретен план. Но искаме да се оженим сравнително скоро. Със сигурност ще е нещо нестандартно, но най-важното  — в тесен кръг”, признава двойката.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Няма коментари към тази новина !