Теа натиска Шопов за бебе

14.01.2019 15:03 | Видян 447 пъти

Теа натиска Шопов за бебе

Няколко месеца след като предложи брак на приятелката си Теа Минкова, Наум Шопов—младши е готов да стане и баща. Актьорът от Откраднат живот, който е лекар и в живота, вече е готов за наследници.

Наум, който наскоро се дипломира, тепърва ще гради професионална кариера, докато приятелката му вече се е утвърдила в бизнес средите. Но дори и това, че все още трябва да се доказва като професионалист не притеснява Шопов.

За него кариерата остава на първо място, но е убеден, че ако работи упорито, ще успее да отгледа и бъдещия си наследник, пише ХотАрена.

Двамата с любимата му вече няколко месеца правят опити за бебе. Годеницата на екранния д-р Тасев е заедно с него от шест години и определено се чувства готова за дете. А в лицето на Наум вижда перфектния баща.

„Искам да имам дете през новата година. С Наум сме готови да бъдем родители”, пожела си Теа пред фенове в социалните мрежи.

Двамата планират да се оженят през лятото, като всичко ще бъде в най-тесен кръг.

„Нямаме конкретен план. Но искаме да се оженим сравнително скоро. Със сигурност ще е нещо нестандартно, но най-важното  — в тесен кръг”, признава двойката.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кой месец е добър за...?

Учените твърдят, че има сезонен модел на нашите...

Бетон като за световно се лее на Иракли

“Бетон се лее като за световно на мястото на...

Няма коментари към тази новина !