Венци Венц отказва да живее с майката на детето си

14.01.2019 16:17 | Видян 2742 пъти

Венци Венц отказва да живее с майката на детето си

Броени дни преди края на 2018, певецът Венци Венц стана горд татко на момиченце, което заедно с половинката му кръстиха Агулая – в чест на най-младата гръцка богиня на красотата.

“Това е най-голямата ми любов. Тя е първата и единствената ми муза“, сподели рап изпълнителя в интервю за Nova телевизия. Въпреки това, Венци Венц не само че не живее с майката на детето си, но и не намира това за правилно.

“Не вярвам, че стереотипа ‘мъж и жена’ трябва да съществува в моята реалност“, обяснява дуетната половинка на Павел. Причината? Когато Венци Венц е само на 3 години, баща му си тръгва и остава майка му и най-вече баба му да се грижат сами за него. “Предпочитам да не се лъжем. Предпочитам да не съм от тези мъже, които казват ‘Ти си всичко за мен, ти си жената на живота ми”, и след 2 години примерно да изчезнат, така както е направил моя баща“, допълни той.

Освен това, Венци Венц вярва в личната свобода на всеки човек, с която той се ражда и умира, а моногамията определя като “изобретение на нашето общество, за да може да се опазим от куп болести и куп радикални промени в социалния ни строй“.

Певецът коментира и предната си връзка, която приключи с развален годеж – тази с танцьорката Пепи. Той, както и Павел, се разделиха с половинките си почти по едно и също време. И двамата смятат, че само любовта не стига, за да бъдат едни отношения силни и дълготрайни – необходимо е и стабилно приятелство.

В лицето на майката на детето си, Венци Венц намира по-скоро приятел, от колкото сродна душа. Павел, от друга страна, твърди, че е срещнал най-щедрото и любящо момиче: “Казва се Кристина. Прекрасен, изумителен човек. Тя е представител на онази стара порода жени, които наистина изпитват повече удоволствие от грижата, която полагат за човека до себе си, от колкото от грижата, която получават“.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !