Тоца и Ивайло избухнаха: Бившите ни любови поръчват статии срещу нас

12.01.2019 09:18 | Видян 5150 пъти

Тоца и Ивайло избухнаха: Бившите ни любови поръчват статии срещу нас

В скорошна публикация на вестник Галерия се твърди, че „мръсен договор прецаква Антония Петрова при развод и тя няма да получи нищо, ако разтрогне брака си с Ивайло Батинков, защото бизнесменът се е подсигурил добре, като е включил клауза в предбрачния договор, според която Антония няма право на дял от бизнеса му”.

Обикновено Антония рядко дава обяснение на публикациите за себе си, но този път реакцията й бе светкавична – не само нейната, но и на съпругът й Ивайло! Причината са откровено неверните твърдения, според тях, които, както казахме, вече се цитират навсякъде в публичното пространство.  Двамата си обясняват всичко това, което се случва в точно този съкровен за тях момент с факта, че в живота им има много наранени бивши половинки, които явно всячески се опитват да си отмъстят. Ето какво казаха те пред ШОУ:

„Наистина се чудех дали изобщо да опровергавам тези писания, но те наистина прекаляват. И тъй като засягат пряко семейството ми, реших да отвърна. Във въпросната статия първо има страшно много противоречия и второ – има поне 5 лъжи. С Ивайло решихме, че искаме категорично да заявим, че това е абсолютна лъжа! Няма грам истина в написаното”, казва Антония пред нас. А съпругът й Ивайло е дори още по-категоричен:

„Изключително сме възмутени как излиза подобна глупост и то броени дни преди Антония да роди. Покъртително е! Пишат, че моето семейство било прецакало Антония?! И какво излиза? Че аз имам семейство с жена, която искам първоначално хубаво да прецакам, след което да очаквам тя да бъде най-щастливата жена до мен?! Пълен абсурд е!

Освен това е много важно да кажа, че моето семейство е само уважаваната ми майка – а във въпросния материал пише за „родителите ми”. Аз имам само един родител от 20 години. Плюс това на уважаемата ми майка й е последна грижа синът й какви предбрачни договори ще сключва, камо ли да се намесва в това. Все пак аз съм мъж на 40 години, взимам сам решенията в живота си.

И трето – хората, които сключват предбрачни договори, явно са много страхливи и комплексирани мъже, които са си взели жена трофей, която да си пазят, подобно на имущество. Да де, ама тази жена се жертва много повече, отколкото аз бих могъл – жертва си и тялото, и живота, и се отдава на едно семейство. Всички тези неща, събрани накуп, са изключително забавни, но въпреки това ни подразниха доста.

С Антония дори се смеехме, че ако тя е взела 10 милиона долара, за какво ще й бъде нужен изобщо предбрачен договор… или може би той ще трябва да бъде двустранен, но така пък даже не е ясно кой кого е прецакал (смее се).

 Във въпросната публикация се твърди още, че при евентуална раздяла с Ивайло Батинков Антония не можела да предявява и имотни претенции. А в случай че „причина за развода е изневяра от нейна страна – тя нямала право да получи дори и минимална издръжка”. Но ако виновен е Батинков – „Антония ще се радва на причина месечна сума”. От написаното излиза, че договорът е изготвен изцяло в полза на младоженеца, а Антония била поставена пред свършен факт.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !