Благо спестил 5 бона от връзката си със Златка

11.01.2019 14:53 | Видян 1147 пъти

Благо спестил 5 бона от връзката си със Златка

Благой Георгиев е склонен да даде точно 5 000 лева на някоя популярна дама, стига да е съгласна за пред медиите да се представя като неговото гадже, пише ХотАрена.

До този метод Джизъса е прибягвал в моменти, в които персоната му залязва изпод светските прожектори. Целта му била съвсем конкретна и ясна - да не спира да се говори за него в медийното пространство. Да бъде известен и позициите му да не се губят е нещо като негова фикс идея, за осъществаването на която отпускал щедри средства.

И ето каква схема прилагал: уговаря се с ВИП персона от женски пол да й даде 5 хилядарки, а в замяна искал да получи съгласието й ПР-ът му да пуска слухове, че екс футболистът и тя имат връзка. Доказано работещ метод, за да бъдеш непрекъснато в устите на хората и това да ти носи слава и дивиденти.

В подобен рекламен ход Благо инвестирал кинти и при „отношенията“ си с Гери-Никол преди да се залюби със Златка. Само че там много бързо се разбра, че връзка няма, въпреки че двамата не потвърдиха, но не и отрекоха, че са имали вземане – даване. Но така и никой не ги засече в ситуация, в която двамата са интимни, или изобщо да са заедно.

Джизъса действал по метода си не само сега, а от години. Затова мнозина се усъмниха в началото на връзката му със Златка, че двамата са се събрали по взаимна изгода и за да вдигат шум около себе чрез мнима връзка.

Там пламна любов. За сега. И Благо спести едни 5 бона, тъй като се хвана за една от най-скандалните ни популярни дами, която му осигури трайното място в медиите. Съвсем безплатно. А и общата им простотия в Биг Брадър също ги направи доста актуални.

Стана ясно, че двамцата не са сами на почивка в Дубай. Към компанията им се присъединиха продуцентът на ВИП и Биг Брадър Радо Тушев и Азис, за които се предполага, че имат интимна връзка. Преди години Райкова и Краля на поп фолка имаха спречкване в дискотека, при което той я нарече „селянка“, а тя му раздаде тупаници. Очевидно пререканията и омразата между тях са останали в миналото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кой месец е добър за...?

Учените твърдят, че има сезонен модел на нашите...

Бетон като за световно се лее на Иракли

“Бетон се лее като за световно на мястото на...

Няма коментари към тази новина !