Бременната Меган с повече отговорности и с още по-голямо коремче

11.01.2019 13:37 | Видян 703 пъти

Бременната Меган с повече отговорности и с още по-голямо коремче

Меган, херцогинята на Съсекс, се сдобива с все по-значима роля в британското кралско семейство - четири организации минават под неин патронаж, включително и Британския национален театър.

Междувременно Меган Маркъл посети Smart Works - организация, подпомагаща безработни жени да си намерят работа, като им помага да повдигнат самочувствието си и да изглеждат добре.

Меган даде своите съвети по стил, за да окаже подкрепа на жените в нужда.

Херцогинята носеше палто Oscar de la Renta в модерното бежаво и черна рокля, която подчертаваше корема ѝ.

Подобна визия тя бе избрала и по време на посещението си с принц Хари в Австралия, скоро след като обявиха новината, че херцогинята е в очакване на първото си дете.

Дворецът Кенсингтън съобщи в четвъртък, че Меган ще поеме патронажа на Националния театър и на Асоциацията на университетите от Общността на нациите - две престижни функции, които десетилетия наред са били изпълнявани от кралица Елизабет II, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Дворецът заяви, че кралицата е делегирала на херцогинята на Съсекс покровителството на Националния театър и на университетската асоциация.

Освен тях, Меган поема патронажа и на две благотворителни дружества - Смарт уъркс - организация, подпомагаща жени в неравностойно положение за придобиване на работа - и фондацията Мейхю, която действа в Лондон и в международен план.

Меган и нейният съпруг - принц Хари - очакват своето първо дете през пролетта.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кой месец е добър за...?

Учените твърдят, че има сезонен модел на нашите...

Бетон като за световно се лее на Иракли

“Бетон се лее като за световно на мястото на...

Няма коментари към тази новина !