След бой в дискотека: Азис и Русата Златка се сдобриха в Дубай

11.01.2019 09:17 | Видян 2291 пъти

След бой в дискотека: Азис и Русата Златка се сдобриха в Дубай

Кралят на поп-фолка Азис и плеймейтката преквалифицирала се в дизайнерка Златка Райкова се помириха. Бялото знаме те развяха на вече не дотам екзотичната дестинация – Дубай.

Певецът и русата изкусителка заляха социалните мрежи не само със селфита от почивките си в Абу Даби, но и с общи кадри и клипове. Срещата им учуди феновете, тъй като по последни данни двете знаменитости бяха в люта вражда. Причината – през лятото на 2012 година Златка скочи на бой на изпълнителя на „Мотел“ в дискотека в морски курорт.

Според очевидци, тогава Азис отказал да пее на ушенце на плеймейтката, обидил половинката й с епитета „селянин“ и тогава тя почнала да му бие шамари и да го скубе за косите. Не е изключен факта двамата да са си простили още покрай последния сезон на „Биг Брадър: Most Wanted”, където Райкова се подвизава като участник, а Костинбродският славей като водещ.

Златка и Азис не са сами в Дубай. Блондинката полива с екскурзия годежа си с футболиста Благой Георгиев-Джизъса. Двойката се радва на забележителности като Бурдж Халифа около седмица. След излизането си от риалити формата те почти не са се спирали на родна земя.

Наздравици за новата 2019 година вдигнаха в съседна Сърбия, след което се завърнаха в България за няколко дни. За годежа си, влюбените казват, че е планиран от месеци, макар че връзката им датира от септември. Обсъждали дори какъв пръстен би искала Златка, но в крайна сметка бижуто било избрано еднолично от бъдещия младоженец.

Азис пък се радва на компанията на Радо Тушев, който е продуцент и един от гласовете на Големия брат. Таблоидите отдавна ги сватосаха, а демонстрацията на твърде близките им отношения сочи за нещо повече от приятелство. Двамата обаче не са коментирали публично дали наистина имат връзка. Феновете им в Инстаграм им пожелават „все така да се обичат“ и дори „много бебета“.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !