Съдят Бар Рафаели заради укриване на данъци

10.01.2019 14:31 | Видян 410 пъти

Съдят Бар Рафаели заради укриване на данъци

Манекенката Бар Рафаели ще получи призовка от израелското правосъдие. Причината е, че ѝ предявяват обвинения за укриване на данъци.

Според официално изявление на Министерството на правосъдието в Израел, тя е извършила данъчни измами. Родителите ѝ – Ципи и Рафи Рафаели, също ще бъдат преследвани от закона заради пране на пари.

Оказва се, че звездата не е декларирала доходи на обща стойност 5,4 милиона евро или 23 милиона шекела. Парите е получила между 2009 и 2012 г. от различни ангажименти като модел.

Бар Рафаели е израелска гражданка, но тя живее в чужбина и по закон не е длъжна да декларира доходите си, които е получила извън родната ѝ страна. Въпреки това, според обвинението, тя е посочила само фиктивно местожителство в чужбина, с което е имала за цел да плати по-малко данъци.

Манекенката е задържана още през 2015 г. заради своето местожителство, за което е излъгала. По-късно тя бе пусната под гаранция, а данъчните съобщиха, че е скрила за луксозни придобивки като коли, които тя е получила, за да рекламира определени брандове.

Рафаели притежава луксозен апартамент в Тел Авив, за който не е плащала данъци.

Ако се докаже, че красавицата е укривала данъци или е помагала на родителите си за пране на пари, тя ще влезе в затвора за няколко години.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !