Билетите за Дисниленд поскъпнаха заради Междузвездни войни

09.01.2019 14:03 | Видян 1057 пъти

Билетите за Дисниленд поскъпнаха заради Междузвездни войни

Малко над 600 долара ще струва посещението на четиричленно семейство на популярния „Дисниленд“ в Калифорния. След като само преди година развлекателният парк увеличи цените на билетите си, в началото на 2019 те се покачват отново с 8%, а причина за това се оказа скорошното отваряне на тематичната зона, посветена на „Междузвездни войни“.

След двугодишни усилия, атракционите, вдъхновени от галактическата сага, ще се завъртят за първи път в Калифорния през юни. Въпреки това пропуските ще се тиражират с новите цени още от следващата седмица. Така, в натоварен ден посетителите ще трябва да заплатят по 149 долара за вход. С 25% се увеличава и таксата за паркинг.

Star Wars: Galaxy’s Edge („Междузвездни войни: На ръба на Вселената“) е наименованието на новото попълнение в „Дисниленд“. То ще бъде разположена върху близо 57 хиляди кв. м., като един от атракционите ще включва и кървава битка с Кайло Рен, който в „Силата се пробужда“ уби собствения си баща – Хан Соло. В тематичния парк ще бъде разположена и пивница.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !