Нина Добрев полива 30 с нов сериал в Южна Африка

09.01.2019 11:58 | Видян 1276 пъти

Нина Добрев полива 30 с нов сериал в Южна Африка

Да измисли перфектната тема на партито по случай 30-ия си рожден ден – с това ще се ангажира холивудската звезда с български корени Нина Добрев по време на празника си днес. Юбилея си тя посреща в Южноафриканската република, за където замина в приятелска компания малко след като размени коледни подаръци с роднини в София.

„Времето започва да тече по-бързо. Сега оценявам думите на родителите си – които ще изтъкнат, че са били прави, след като изчетат това интервю – че трябва да живееш за всеки миг от живота“, разкри Добрев пред сп. W. Тя призна, че предпочита гостите на партито й за рождения ден да са облечени в костюми, тъй като така се „държат по-освободено“.

За 25-ата си годишнина направих тематичен купон за джунглата. Малко съжалявам, че не запазих идеята за сега, защото какво може да надскочи, според вас, присъствието на два тигъра, един питон и маймуна на рождения ден намигна звездата от „Дневниците на вампира“.

Кръглата годишнина на актрисата идва и с няколко успеха в професионален план. Само след ден в ефира на CBS ще се завърти първият епизод на новата й комедия Fam. Добрев е категорична, че е приела предизвикателството да се завърне отново на малкия екран, след като разбрала, че сцените ще се снимат на живо пред публика. „По време на първия епизод бях изключително притеснена.

До последно усещах пеперуди в стомаха си преди да изляза за снимки, но в това е чарът на професията – ако спреш да се притесняваш, значи си загубил хъса“, обясни още Нина, която се гордее и с факта, че продуцентско студио вече е закупило правата за направата на филм по сценария, който тя написа преди малко повече от година. Въпреки това актрисата не издава подробности около него. Споменава единствено жанра – романтична комедия.

Междувременно Добрев се върна и назад в спомените за родината си. „Когато помириша рози, се сещам за България. Емигрирали сме, когато съм била едва на две. По комунистическо време пътуването е било разрешено само до друга комунистическа държава, затова баща ми е резервирал билет за Куба. След като самолетът кацнал в Торонто да презареди, той просто слязъл и повече не се върнал.

Малко по-късно майка ми си издействала виза за посещение в Мичиган и с двете си деца на ръце и един куфар преминала границата към Канада“, спомня си екранната Елена Гилбърт, като добави, че все пак семейството й се върнало за краткия период от две години в София. "Европейското образование е доста по-развито от това в Северна Америка, затова когато се прибрахме, вместо да бъда трети клас, в който щях да бъда в Канада, ме върнаха в първи... Чувството не беше много "приятно“, отбеляза още тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !