Анджелина Джоли вдигна парти за Сървайвър

08.01.2019 14:23 | Видян 1594 пъти

Анджелина Джоли вдигна парти за Сървайвър

Холивудската звезда Анджелина Джоли поля последния сезон на американското риалити „Сървайвър“. Актрисата присъства на финала на шоуто инкогнито, като от публиката стискаше палци за един от състезателите – Майк Уайт.

Въпреки че самата тя до момента не е проявявала интерес към предаването, доскорошната съпруга на Брад Пит уважи последния епизод на „Сървайвър“ именно за да подкрепи Уайт, с когото работи по един от последните си проекти - The One and Only Ivan. В проекта на „Дисни“ той е автор на сценария, а тя озвучава един от основните персонажи.

Макар да се размина на косъм с голямата победа – титлата „единствен оцелял“ и чек от 1 милиона долара, Уайт бе в светлината на прожекторите и по време на партито, което Джоли организира в чест на участието му в „Сървайвър“.

Междувременно в своя скорошна изява звездата от „Господарка на злото“ намекна, че обмисля кандидатура за президентския стол на САЩ. След като интервюиращият обяви, че би сложил Джоли в списъка си с потенциални кандидати за президентските избори през 2020 г., актрисата отвърна с благодарност и усмивка. Тя заяви, че към момента предпочита да се фокусира върху длъжността си в ООН, но не пропусна да отбележи и че тази позиция я е снабдила и с доста политически опит.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !