Златка и Благой: Много хора ни завиждат

07.01.2019 12:31 | Видян 1177 пъти

Златка и Благой: Много хора ни завиждат

Мариян Станков-Мон Дьо се срещна с най-коментираната двойка в България - Златка Райкова и Благой Георгиев. Разговор за любов, омраза, обвинения и съмнения, който беше излъчен в предаването Събуди се.

„Още с влизането ни в къщата на Big Brother: Most Wanted бяхме подготвени за подобен бум. Очаквахме тези нападки. Ние сме от хората, които не се интересуват толкова от коментарите на околните. Времето ще покаже дали любовта ни е истинска”, каза Златка Райкова. Според половинката й Благой много хора им завиждат.

„Хора, които не са щастливи в живота се обръщат срещу нас. Те се дразнят, че сме щастливи и биха се зарадвали на нашата любов”, каза още Златка Райкова. Двамата споделят още, че всъщност след излизането от къщата не са гледали епизодите от предаването.

Тя коментира и изказванията на бившият й приятел Георги Валентинов. „Ако един човек е благодарен, че се е отървал от мен, то той няма да дава подобни интервюта. Грешката ми е, че не се разделих с него година по-рано. Изпитвах уважение и съжаление към него. Въпреки че съм казвала многократно, че не искам да ми предлага брак, той прецени да го направи в национален ефир. Това си е лично негово решение. Съжалявам, че трябваше да кажа „Да". Тази страница е затворена за мен”, сподели Златка Райкова.

Благой Георгиев заяви, че е завел дела срещу всички сайтове и вестници, които са се опитали да опетнят името им. Освен бившият приятел на Златка, президентът на Славия Венцеслав Стефанов също изкритикува Благой Георгиев.  „Познавам този човек вече близо 20 години и винаги съм се отнасял към него с уважение. Благодарение на него съм станал това, което съм. Не мога да повярвам, че човек, който е спечелил пари от мен, говори по този начин. Той е казвал, че нямам талант”, каза още Благой.

Най-коментираната двойка в България сподели, че дори всички да ги мразят, те ще се обичат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кой месец е добър за...?

Учените твърдят, че има сезонен модел на нашите...

Бетон като за световно се лее на Иракли

“Бетон се лее като за световно на мястото на...

Няма коментари към тази новина !