Зуека и Рачков се местят в Би Ти Ви

07.01.2019 13:51 | Видян 2218 пъти

Зуека и Рачков се местят в Би Ти Ви

Едно от най-популярните предавания в родния ефир – Господари на ефира, може да преустанови завинаги излъчването си. За това намекна навръх Нова година продуцентът Джуди Халваджиян. Той оповести, че пуска целия екип в неплатен отпуск през януари.

„Надявам се мисията на нашето предаване да бъде продължена под една или друга форма”, коментира баш шефът на шоуто за гафове.

До неприятната ситуация се стигна, след като договорът между Нова тв и продуцентската къща на братя Халваджиян Глобъл Вижън изтече, а от телевизията не са склонни да удовлетворят финансовите претенции на Господари на ефира, позовавайки се на падналия имидж и рейтинг, пише ХотАрена.

Според неофициална информация, ръководството на частната медия се опитва да намали чувствително плащанията към шоуто, като свие бюджета му с 30%. Доскоро от медията плащали по близо 50 000 лева за всеки един излъчен епизод, но сега такава сума се прекалено голяма за шефовете на канала.

„В момента се водят преговори между Джуди Халваджиян и Нова. Пазарлъците обаче все още са сближили позициите на двете страни”, издават тв кадри. Спасителен вариант за шоуто може да се окаже преместването му в конкурентната Би Ти Ви. Вече се водят преговори и там.

От първата частна национална телевизия са готови да приберат от пролетта Рачков, Зуека, Мария Игнатова, Ненчо Балабанов и компания, но на този етап офертата на първата частна национална телевизия към продуцента Джуди Халваджиян не удовлетворява напълно продуцента с арменска жилка в кръвта си.

„Съдбата на Господари на ефира ще се реши до седмица-две, като нито един вариант не е изключен. Възможно е шоуто да си продължи по Нова тв, но със силно окастрен бюджет. За съжаление голяма е вероятността и предаването да отиде в историята”, коментират в медийните среди.

Господари на ефира се излъчва от 16 години и има репутацията на едно от най-значимите предавания в родния ефир. Тази есен обаче реномето на шоуто пострада сериозно, след като репортерът Митко Върбанов бе уличен от камера за видеонаблюдение да симулира побой над него пред склад в Търново.

Ден преди кадрите от камерата да видят бял свят, трима бяха арестувани след сигнал на журналиста. Върбанов твърдеше, че е бил пребит и изхвърлен върху бетонна плоча, докато правел разследване за храни с изтекъл срок на годност.

След като Господари на ефира бяха уличени в лъжа и манипулация, репортерът тутакси бе уволнен, а Джуди Халваджиян връчи на себе си статуетката Златен скункс. Дори и тази спасителна акция обаче не можа да пооправи рухналия имидж на предаването за гафове.

Очертаващото се спиране завинаги на Господарите поставя под огромна въпросителна и друга хитова продукция на клана Халваджиян – Като две капки вода. По план новият сезон на шоуто трябва да стартира тази пролет.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !