Златка и Джизъса стягат сватба

03.01.2019 15:38 | Видян 2235 пъти

Златка и Джизъса стягат сватба

Да налеят основите на перфектната сватба – това ще занимава риалити героите Благой Георгиев-Джизъса и Златка Райкова през следващите месеци. След като пропусна възможността да зададе големия въпрос пред плеймейтката на финала на последния „Биг Брадър“, футболистът се решил на крачката навръх Коледа.

Припомняме, че той поиска от екипа на шоуто да му осигурят бижу, с което да падне на едно коляно пред любимата си. Това обаче така и не се случи пред камерите.

За годежа си, влюбените казват, че е планиран от месеци. Двамата говорели за това какъв пръстен би искала Златка, но в крайна сметка бижуто било избрано еднолично от бъдещия младоженец, разкриха те пред Нова тв. Специално за повода пък Джизъса успял да доведе от чужбина и майката на Райкова.

Припомняме, че това е втори годеж за Златка в рамката на една година. През март с пръстен я зарадва и вече бившият й - ММА боецът Георги Валентинов, като това се случи по време на лайв на „Като две капки вода“. Още преди да започне да разглежда булчински рокли обаче плеймейтката прекрати връзката си с него и се хвърли в обятията на Благо. Съвсем наскоро пък и самият той се разведе с доскорошната си изгора – шампионката по аржентинско танго Есмер Омерова, от която има и син Елай. Спортистът възпитава още две деца, плод на любовта му с гимнастичката Христина Витанова.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !