Криско зарадва деца на новогодишно парти

02.01.2019 15:23 | Видян 1458 пъти

Криско зарадва деца на новогодишно парти

Светлана Хънт и нейната Lucky Hunt зарадваха децата от село Повеляново, община Девня, като организираха голямо новогодишно парти. Собственичката на фондацията е известна като един от най-големите благотворители в този район на България.

Г-жа Хънт организира благотворително шоу за малките възпитаници и лично покани най-голямата ни хип-хоп звезда Криско, който изнесе концерт пред възторжената публика. Малчуганите са забавляваха от сърце и пяха на сцената заедно с изпълнителя на Видимо доволни и още куп други хитове.

За страхотното настроение на присъстващите се погрижи и известния  DJ Happy, който направи истинска дискотека в местното читалище. „Искахме да стоплим предпразнично сърцата на нашите деца”, заяви Светлана Хънт.

Всички малки палавници получиха и персонални подаръци, а в разгара на купона  едвам сдържаха сълзите си от радост. В края на тържеството малчуганите бяха повече от развълнувани и едвам успяваха да носят всички дарове.

От няколко години насам фондация Lucky Hunt е основен спонсор на различни събития и провежда специална социална политика в района на гр. Девин. Г-жа Хънт е създател на програмата Children’s Workshop за деца, болни от аутизъм и синдрома на Аспергер, които чрез нея общуват с животните.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !