Клубове във Филипините наддават за Джулиана Гани

02.01.2019 10:18 | Видян 2146 пъти

Клубове във Филипините наддават за Джулиана Гани

Броени седмици, след като се размина на косъм с победата в последния Биг Брадър, Джулиана Гани се разписа с първото си международно участие. Мис Силикон 2013 се включи в новогодишната програма на Mega Dance Center във Филипините, където именно тя бе гвоздеят на програмата.

Родният модел бе промотиран като „европейска плейбой звезда“, като към момента Малката Джулка, както стана известна тя у нас, продължава да получава оферти за по-редовни участия в клубове на местен терен. „Имам честта да направя първото си участие извън България точно на Нова Година! И то не къде да е, а чак в Азия! Гордея се, че дори на край света хората ми се радват и искат да работим заедно! Дано повечето ми участия в бъдеще да бъдат на такова - световно ниво“, написа екзалтирана Гани.

Тя замина за островната държава заедно със своя любим – Илиян Найденов. Романтичният им круиз стартира още в средата на декември, като скоро след заминаването им фитнес маниакът се похвали в социалните мрежи, че заедно с Гани получавали непрекъснато предложения да станат рекламни лица в различни кампании. Това го провокира да се пошегува и че ще се гласи за кмет.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !