Междузвездни войни 9 скача във времето с година

29.12.2018 09:26 | Видян 1187 пъти

Междузвездни войни 9 скача във времето с година

Последният филм от актуалната трилогия на Междузвездни войни ще поеме сценарната щафета от Последният джедай с хронологичен скок. Събитията, които все още неназованата лента ще проследи на голям екран от декември догодина, ще се развиват година след ожесточения сблъсък между Кайло Рен (Адам Драйвър) и Люк Скайуокър (Марк Хамил).

Това е първият по-сериозен спойлер за продукцията, чиято клапа щракна в разгара на лятото в Лондон. За него намекна актьорът Джон Бойега, който също се разписва с участие в една от главните роли в настоящата трилогия. Повод за това стана негово интервю пред сп. Empire, където времевата дистанция между осмия и деветия филм от галактическата поредица е съобщена като факт.

Авторите обаче не поставят думите като цитат от самия Бойега. Ето защо заклетите фенове на сагата светкавично потърсиха отговор от първоизточника в Туитър. Актьорът съобщи, че не си спомня дори кога е давал това интервю. Фактът, че не отрече, киноманите разгадаха като неофициално потвърждение на слуховете.

Междувременно от Дисни са готови със замисляния от над две години тематичен парк, посветен на Междузвездни войни. Той ще отвори врати в Дисниленд в Калифорния през лятото, като любителите на космическите приключения ще могат да се впуснат в ред забавления. Един от атракционите включва и кървава битка с Кайло Рен, който в Силата се пробужда уби собствения си баща – Хан Соло. Няколко месеца по-късно подобен тематичен парк ще бъде открит и във Флорида.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !