Светлана Гущерова: Бях бременна и преди сватбата

21.12.2018 15:25 | Видян 4192 пъти

Светлана Гущерова: Бях бременна и преди сватбата

Светлана Гущерова, която се омъжи само преди половин година, е бременна с първото си дете.

В личен разговор за предаването “Папараци”, плеймейтката сподели, че само месец преди да стане официално госпожа Гущерова, си е направила 2 теста за бременност, като и двата са били положителни.

За съжаление, на следващия ден трети тест е показал само една чертичка: “Мъчно ми стана, както и на него.. Приех го тежко“, признава Светлана.

Но в денят на сватбата си, пелймейтката твърди, че е имала усещане, че е бременна, като този път е решила да запази това за себе си. И само след няколко дни, усещането й се е оказало напълно вярно. Светлана си е направила 3 теста, които са потвърдили бременността й.

Как е споделила щастливата новина на своя съпруг? Помолила е майка си да скрие тестовете в кутийката на годежния й пръстен и да го върне на Християн Гущеров. Светлана разказва, че първоначално той се е уплашил и притеснил, но скоро след като е отворил кутийката, се е разплакал от щастие.

Семейство Гущерови очакват своята първа дъщеричка през март месец догодина, а Светлана призна, че иска веднага след това да забременее и второто й дете да е момче.

Източник: missbloom


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !