Рецепта за любов от Теди Велинова и д-р Енчев

21.12.2018 15:09 | Видян 4402 пъти

Рецепта за любов от Теди Велинова и д-р Енчев

Една сватба, две деца и няколко години брак по-късно, Теди Велинова и д-р Ангел Енчев са една от най-щастливите звездни двойки у нас.

Точно преди Коледа, те позират семейно пред списание OK! и разкриват тайните на щастието си заедно. Семейството ще посрещне Бъдни вечер заедно у дома, а Коледа ще празнуват с приятели. Казват, че за тях празниците са се превърнали в синоним на домашен уют, вкусни ястия и много приятели.

Теди Велинова: “Откакто сме родители, не сме оставали сами у дома, стремим се всяка минута да сме с децата си и да им обръщаме внимание. Но задължително поне два пъти в годината си открадваме по няколко дни само за нас двамата на някое романтично място.”

Д-р Ангел Енчев: “Теодора е прекрасна! Тя въплъщава в себе си всичко, което съм си представял, че една майка и съпруга може да бъде – грижовна, отговорна, нежна, свръхтърпелива, спокойна, толерантна, любяща. Възхищавам й се, че успява винаги да изглежда добре и съумява да балансира между всичките си задължения.”

Теди Велинова: “Ангел е много отдаден баща, излъчването му се променя, когато е с децата. Неслучайно първата дума на София беше „тати“. Най-хубавото нещо, което е правил за мен, е това, което прави всеки ден – обича ме и не спира да ми го показва.”

Цялото интервю с Ангел Енчев и Теди можете да прочетете в новия, празничен брой на списание OK!

Източник: missbloom
Снимки: Ивомир Пешев

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !