Банова се обвинява за смъртта на баща си

18.12.2018 16:52 | Видян 1860 пъти

Банова се обвинява за смъртта на баща си

Бащата на Деси Банова не може да преживее внезапната смърт на баща си. Макар никога да не е говорила за него в медиите, в последните му години на този свят двамата се сближили изключително много. Деси обаче има угризения, че не го е виждала достатъчно често, тъй като той не живеел в София. Това гризе съвестта й и не й дава покой вече 3 години.

Заради графика й на работа, грижите покрай дъщеря й Йоана и всички други неща, с които се занимавала, нямала възможност да пътува толкова често и да бъде до него. Сега признава, че ако можеше да върне времето назад, би зарязала всичко и би общувала повече с него, писа „Шоу“.

Той напуснал земния свят през 2015 г. Оказало се, че имал заболяване, на което никой не обръщал сериозно внимание, най-малко пък той. Не обичал да ходи по болници и изследвания. Деси била по-близка с майка си, с която остава да живее след развода на родителите си.

Била едва 6-годишна, когато те решават да прекратят взаимоотношенията си. Причината за разлъката е, че той е бил бохем, докато майка й е била жена, здраво стъпила на земята. Таткото дълго време е бил изпълнителен продуцент в БНТ. Най-вероятно е проправил път на Деси в телевизията. Занимавал се е и с кино. За кратко е бил пожарникар.

„Много интересен човек, отдаден на приятелите си, душата на компанията. Винаги усмихнат, никога не се оплакваше от нищо. Затова и не разбрахме, че е боледувал“, признава Деси.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !