Отмъщението, което завърши със сватба

18.12.2018 13:29 | Видян 1838 пъти

Отмъщението, което завърши със сватба

Понякога актьорската игра или любовния сценарий може да събудят истински чувства между двама актьори, както е и в случая на Емили ван Камп и Джош Боуен. Двамата започват да излизат по време на снимките на тв сериала “Отмъщението” (Revenge) преди 7 години, където играят двойка.

Миналата година Джош предлага на Емили, а малко след годежа им, 32-годишната актриса от Канада призна, че все още не са избрали дата за сватбата, тъй като са много заети с работата си. Дори новината за самия годеж, Емили сподели по много дискретен начин, като качи тази снимка в профила си.

Само преди дни, двамата си казаха “ДА” на церемония на Бахамите, където присъстваха само най-близките им приятели и роднини. Нито мястото, нито датата бяха известни на някого, а Емили публикува само две снимки от щастливото събитие.

И двете снимки са черно бели, но ясно си личи колко красива и стилна е роклята на Емили. Тя е избрала дълга, прилепнала по тялото рокля с бродеря по деколтето и същата по шлейфа, който актрисата носи в ръката си, тъй като е доста дълъг. Младото семейство са съпроводени от местен оркестър, а щастието просто искри от лицата им!

Някои от последователите на Емили пък направиха видео, посветено на красивата история на двойката, започнала от един сериал и превърнала се в приказка с щастлив край.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !