Цеци Красимирова се сгоди за Краля на марихуаната

18.12.2018 10:16 | Видян 1450 пъти

Цеци Красимирова се сгоди за Краля на марихуаната

В 18:24 часа в деня на годишнината от смъртта на бившия й приятел Косьо Самоковеца, който беше застрелян преди 15 години в Амстердам, Цеци Красимирова, която тогава беше ранена в главата, написа във Фейсбук:

"Днес е моят ден... Моят Специален ден... Денят, в който Бог ми даде втори шанс да живея... Моят втори рожден ден... Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, които преживях там... на онова място... в Амстердам... Бях млада, наистина много млада и незнаеща, за да осъзная през какво преминавам в онзи момент... Този обрат в живота ми ме направи това, което съм днес".

Няколко часа по-късно, в 21:25 часа, Цеци публикува снимка на ръката си с годежен пръстен, хваната от мъжка ръка с откровението:

"Наслаждавам се на Моя живот! На новия ми живот! Той е само мой и го живея така, както Аз намирам за истински и правилно!"

Избраникът на Красимирова е мултимилионерът Майкъл Струмейтис, съобщават от eva.bg Той е собственик на най-голямата компания за органични земеделски добавки в света. Струмейтис отглежда и огромни количества марихуана за медицински цели и напористо рекламира продукцията си в Инстаграм, като често позира с джойнт в ръка. Известен е и с прякора Краля на марихуаната. Той също обяви годежа в социалните мрежи и призна:

"Какво мога да кажа? Влюбен съм..."

Източник: Dir.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !