Джей Ло пуска своя козметична линия

17.12.2018 14:06 | Видян 1254 пъти | Гласували 1

Джей Ло пуска своя козметична линия

Една от най-красивите, поддържани и сякаш неостаряващи звезди – Дженифър Лопес – обяви, че съвсем скоро ще лансира своя козметична линия с фокус грижа за кожата. Певицата допълни, че дълго време не е споделяла нищо, тъй като е работила усилено, тъй като иска да създаде продукти, които наистина действат.

По време на премиерата на новия й филм Втори дубъл, където Джей Ло се появи в ослепителна и искряща розова рокля, 39-годишната актриса сподели, че не иска да поставя името си върху нещо, което не действа: “Искам да е нещо, което да обхване всичко, което съм научила през годините и да разкрие всичките ми тайни за красота“.

В заключение, Джей Ло добави, че нито един от продуктите й няма да съдържа игли, което означава, че марката й най-вероятно ще е на основата на много естествени и натурални продукти. Все още дивата не е обявила кога ще лансира марката си, но ние със сигурност нямаме търпение това да се случи и да излъчим най-добрите бюти продукти.

Нека припомним, че в началото на тази година Дженифър Лопес в колаборация с Inglot пуснаха на пазара колекция от хайлайтъри, бронзъри, сенки за очи и червила. Освен това, певицата има и колекция от свои парфюми, последният от които носи името Glow.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Няма коментари към тази новина !