Петя Дикова е бременна

17.12.2018 11:33 | Видян 2317 пъти

Петя Дикова е бременна

Петя Дикова и приятелят ѝ Илиян Любомиров очакват първото си дете. Щастливата новина бе съобщена в ефир от самата водеща по време на нейното предаване по бТВ.

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков бе поканила на гости световноизвестния илюзионист Андрю Басо. Преди да му зададе първия въпрос, тя реши да разкаже за бебето, което носи в утробата си.

„Преди интервюто, без да съм очаквала, Вие разбрахте нещо, което не съм обявявала публично до момента и пожелахте да го споделя в ефир“, каза Петя и настоя гостът ѝ да сподели какво точно е разбрал.

След като Басо коментира, че я попитал дали е бременна, Петя добави, че очаква първото си дете през пролетта.

От своя страна илюзионистът посочи, че бебето ще е момче, а тя потвърди. Отделно менталистът посочи с колко букви ще бъде името, което водещата ще даде на своя наследник.

„Има нещо приказно точно магьосник да съобщи новината, че очакваш бебе“, каза още тя.

В едно от предните предавания гост на Петя Дикова бе певицата Мария Илиева. Тогава двете коментираха защо е по-добре да се съобщи за бременността по-късно, както направи изпълнителката на Стерео стая.

Междувременно приятелят на водещата сподели новината за бъдещия им наследник във Фейсбук и написа: „Най-щастливото събитие в живота ми. Очакваме син“.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !