Нури и Дидо в титанична битка за място във финала на Фермата

14.12.2018 16:35 | Видян 1656 пъти

Нури и Дидо в титанична битка за място във финала на Фермата

Днес, 14 декември, ще се проведе последната елиминационна битка за този сезон на Фермата:Съединение по bTV между Деян Каменов – Дидо и Нури Семерджиев. Тя ще определи и последния финалист в култовото шоу по bTV.

В четвъртък емигрантката в Лондон Росица Йончева отстрани във вътрешен дуел смятаната за фаворит за финала Александра Пенова и стана третият сигурен финалист във Фермата.

Росица спечели две от общо три битки срещу 25-годишната Александра и се нареди до другите двама финалисти – Роман Банев и Ваня Стамболова, които спечелиха мястото си след вот на всички участници в четвърти сезон.

„Днес се видя светът на какво дава шанс – на агресията, на импулсивността. Аз не съм такава, но за съжаление и навън нещата стоят така. Приемам с чест тази загуба, а най-важното за мен остава, че до последно бях тук“, коментира загубата си младата филоложка от Пазарджик, която според останалите участници бе един от фаворитите за финал.  

Още преди да се изправи срещу Александра, Росица демонстрира, че няма никакво намерение да си тръгва от шоуто, като отказа да си приготви багажа. Поведението й подразни Александра, която го определи като проява на арогантност.

С максимална отдаденост в битките, емигрантката остана непобедима в дуелите, като след триумфа си в две елиминационни битки на арената на Фермата, тя постигна още една, при това в най-важния момент от участието си.

Избирането на най-достойния фермер ще може да бъде проследено за първи път през обектива на 360-градусова камера в уебсайта на предаването fermata.btv.bg, което ще даде на зрителите ексклузивен поглед на живо към всичко случващо се пред и зад кадър.

Кой от четиримата финалисти ще спечели подкрепата на зрителите и ще грабне голямата награда от 100 000 лева, ще стане ясно на живо на 16 декември, от 20.00 часа, по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !