Джей Ло: Спрях да виня другите за провала на връзките си

14.12.2018 13:32 | Видян 1550 пъти

Джей Ло: Спрях да виня другите за провала на връзките си

Дженифър Лопес е на крилете на любовта вече повече от година, откакто е заедно с Алекс Родригес. Но личният ѝ живот невинаги е бил толкова розов. „Знаех, че нещо се случва, което не разбирах“, разкри 49-годишната дива в новия брой на сп. People.

През годините Лопес е имала много връзки и три провалени брака зад гърба си, сред които и този с Марк Антъни, от когото са и близнаците ѝ Макс и Еме. По време на развода си с него през 2014, Лопес е била в период на самоанализ и пречистване на душата и тогава е разбрала какво всъщност ѝ пречи да намери своята истинска половинка.

„Спрях да виня другите – той направи това или онова и си казах: Ти си виновна“, коментира любовния си живот дивата. „Израснах, делейки легло със сестрите ми. От време на време се появяваше едно гадже, после друго, после съпруг и осъзнах, че никога не съм била сама. Докато не се научех да бъда щастлива сама и да обичам себе си, тези връзки нямаше да издържат без значение какво се случва. Това беше повратна точка за мен“, издаде още дивата, която дори е работила с терапевт, за да стигне до тези открития.

Дженифър е категорична, че децата ѝ са ѝ показали какво е истинска любов. А срещата ѝ с Алекс Родригес през 2017 води до други открития.

„Когато срещнах Алекс, си казах, че вече мога да бъда отново във връзка. С него всичко е здравословно и различно. Даваме си нещо един на друг, което е важно, добро и здравословно“, коментира певицата.

Източник: tialoto.bg
Снимка: People

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !