Нова песен от Франсис Бийн Кобейн

14.12.2018 12:14 | Видян 801 пъти

Нова песен от Франсис Бийн Кобейн

Дъщерята на Кърт Кобейн Франсис Бийн Кобейн продължава да прави авторска музика.

Тя публикува клип в инстаграм, в който изпълнява нова своя песен. Франсис публикува в описанието част от текста и споделя, че е написала меланхоличното парче предишната вечер.

За пръв път тя пусна своя авторска композиция през април, по повод годишнината от трагичната смърт на баща си. До този момент, Франсис беше качвала само кавъри. Говореше се, че е в преговори за два албума с гиганта Columbia Records, но засега нищо не е потвърдено.

По-рано тази година, Франсис претърпя съдебна загуба и се прости с легендарната китара Martin, с която баща й свиреше на МTV Unplugged през ноември 1993. Само няколко месеца по-късно, през април 1994 г. Кърт се самоуби.

Китарата бе присъдена на бившия й съпруг Исая Силва, за когото Франсис се омъжи през 2014 и се разведе през 2016-а. Тогава съдът разтрогна брака им, преди да са разрешили имуществените си въпроси. И в крайна сметка след това уважи искането на Силва да задържи китарата, която по неговите думи Франсис му била дала като подарък. Смята се, че стойността й е милиони долари.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Няма коментари към тази новина !