Племенникът: Ванга работеше за службите

13.12.2018 16:16 | Видян 2445 пъти

Племенникът: Ванга работеше за службите

Племенникт на Ванга Огнян Стоянов заяви и детектор на истината потвърди тврденията му, че гадателката е сътрудничела с българските тайни служби при соца.

Това стана във вечерния праймтайм на Първи канал на руската телевизия в предаването А всъщност. Той разкри пред водещия Дмитрий Шепелев, че още при срещата Горбачов Рейгън през 1986 г. тя е предрекла, че траен мир ще има "щом Сирия падне след война при осмия президент".

Стоянов смята, че става въпрос за осмия президентски мандат от Горбачов нататакъ и това е настоящият на Путин. Павел Свиридов от предизборния щаб на Елцин през 1996 г. потвърди, че Ванга е използвана съзнателно от руския президент в началото на онази година.

Той имал нищожен рейтинг, когато поръчано от него проучване на общественото мнение показало, че 56% от хората тогава вярват във феномени и по-специално в петричката врачка, която е в последната година на живота си. Затова Елцин изпраща при нея хора, за да я запишат как казва, че "цар Борис е пратен отгоре".

Това рязко вдига процентите одобрение за Елцин. Ванга почива през август 1996 г., а той печели изборите наесен с нейна помощ, тъй като това е последното й публично предсказание.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !