Криско, Тита и СкандаУ пяха пред 3000 души

11.12.2018 17:23 | Видян 2213 пъти

Криско, Тита и СкандаУ пяха пред 3000 души

Пампорово се оказа най-горещата точка навръх студентския празник. 3000 студенти се включиха в 8 декември-Фестивалът –Пампорово, който се провежда за втора поредна година. Организаторите от Event Academy бяха изпипали всеки детайл, за да осигурят едно незабравимо парти на всички, които им гласуваха доверие и се включиха в най-мащабното празнуване на 7 и 8 декември. Специално построена шатра във вилно селище „Малина” побра 3000 студенти в първата вечер и толкова във втората.

На 7 декември вечерта мина под тематиката на HIP-HOP & COMMERCIAL, а на сцената се качиха „СкандаУ”, Тита, Криско, Димчо и Вирго. На 8-и пък партито продължи в поп фолк стилистиката, заедно с Фики, Алисия, Джена и Гъмзата. „Интересът към фестивала не е случаен. Той се дължи на цялостната концепция и програма, както и на курорта, който сме избрали да бъде домакин. Пампорово е едно от малкото места, което е успяло да запази връзката между природата и човека Студентите усещат това нещо. Тази година интересът е още по-голям е сравнение с миналата. Ние сме се погрижили за абсолютно всичко. Съдействие и подкрепа получаваме от общините Смолян и Чепеларе.

Идеята на шатрата е да събере всички студенти и да празнуват под един покрив, а не да бъдат разкъсани в отделни зали и хотели. По този начин се социализират помежду си, създават се контакти за цял живот. Тези моменти се помнят дълго. Радвам се, че за втора поредна година провеждаме фестивала, който тепърва придобива по-голяма популярност“, казва Петър Стоичков, който е един от управителите на Event Academy. Както студентите, така и изпълнителите бяха впечатлени от добрата организация и купонът, който се получи. Джена бе толкова развълнувана, че си пожела догодина отново да я поканят, защото досега никога не е пяла пред толкова темпераментна публика.

„Фестивалът в Пампорово... Беше взривяващо събитие. Благодаря ви за поканата и възможността да пея на тази сцена”, написа тя след участието си. От сцената направи и първия си лайф в инстаграм и фейсбук и написа: „Заслужаваше си първия ми лайф”. Впечатление направи й факта, че хип-хоп звездите са по-единни от чалгарите. Тото от „СкандаУ”, Криско и Тита се настаниха удобно в бекстейджа и не спряха да се забавляват, без да си придават излишна важност Дори накрая, по време на последното парче на Вирго, всички те се качиха на сцената при колегата си и взривиха цялата шатра.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !