Майката на Цецо Андреев: Не сме цигани

10.12.2018 17:45 | Видян 2308 пъти

Майката на Цецо Андреев: Не сме цигани

Скандалният гримьор Цветан Андреев, който цял месец бе в Къщата на Биг брадър: Мост Уонтед в Нови Хан, е получил оферта да участва в новия сезон на шоуто Като две капки вода напролет.

Продуцентът на имитаторското шоу Маги Халваджиян бил впечатлен от музикалния талант и способността на Цецо да наподобява гласа на популярни изпълнители. Самият майстор на макиажа неведнъж подхвърляше пред камерите на Големия брат, че е спец по имитациите, с надеждата да го включат в забавното шоу.

Именно забавните превъплъщения в популярни личности, превърнаха Цецо в един от най-колоритните и весели съквартиранти. Имитациите му на чешита Софи Маринова, провлачения говор на Джулиана Гани и ядосаната Златка Райкова, неведнъж разсмиваха до сълзи не само останалите випове в Къщата, но и зрителите.

„Лудичък съм, много обичам да си пея и да имитирам. Влизам в Къщата на Биг брадър, защото ми беше мечта от малък. Още когато гледах първото предаване усетих, че това е моята игра, моята къща. Аз съм човек на рисковете и знам, че това е нож с две остришета, зависи от провокацията”, обяви във видео визитката си при влизането си в Къщата звездният гримьор.

Междувременно в редакцията на Уикенд се обади майката на Цецо. Тя категорично отрече твърденията, че сина й е ром. „Цигани не сме – държа това изрично да се напише”, отсече тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !