Любо Нейков изгони Рачков

07.12.2018 12:06 | Видян 1741 пъти

Любо Нейков изгони Рачков

Капризният Димитър Рачков си намери майстора. Надутият водещ и актьор изхвърча още през лятото от хитовата постановка Вражалец заради Любо Нейков.

Причината нисичкият бургазлия вече да не играе в комедията на Ст. Л. Костов е, че непрекъснато късал нервите на колегите си с претенции, изживявал се като най-голямата звезда и дори си позволявал да изисква представленията да бъдат съобразени с неговия натоварен работен график, пише Уикенд.

Рачков, който е водещ на Господари на ефира, от една година обикаля страната и с халтураджийския си спектакъл Забраненото шоу на Рачков, като средната цена на билетите за него е 70 лева. Миньонът обаче ръси шегите си винаги пред препълнени зали. Освен това заработва добри пари и от появата си като водещ на частни партита.

„Митко се взе твърде на сериозно и си мисли, че целият свят се върти около него“, коментират негови колеги.

Рачков излетял от Вражалец, прощавайки се с доста солиден хонорар от 1000 лева на представление, който пък отишъл при Станимир Гъмов. Именно той взе ролята на Димитър в комедийния спектакъл.

Любо Нейков, който е в основата на постановката, както и в частния театър Мелпомена, кипнал заради неспирните мрънкания на Рачков и настоял той да бъде махнат.

Нейков също може да се похвали с десетки ангажименти като актьор и продуцент в киното, телевизията и в театъра, но не си позволявал да проявява капризи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !