Гери-Никол окраде не Кали, а Риана

07.12.2018 11:50 | Видян 1650 пъти

Гери-Никол окраде не Кали, а Риана

Скандал след скандал се вихрят около новата песен на арендби дивата Гери-Никол, озаглавена Устни, научи България Днес.

Съмнения за кражба се появиха още преди официалната премиера на парчето, заради коментар на фолкпевицата Кали, че тя също има песен, кръстена по този начин и снимана на покрива на софийска сграда.

Пайнерката все пак пожела успех на русата тийнидолка и обясни пред вестника ни, че по никакъв начин не е искала да я обвини в плагиатство.

Такова обаче има и то лъсна минути след пускането на клипа към парчето в интернет.

"Отново е откраднала клипа от Риана. Изгледайте видеото на We found love. Едно към едно. Толкова ли не могат един сценарий нов да измислят? Затова българската музика никога няма да стигне световно ниво. Защото ние можем само да крадем и копираме. Срамота!", изригнаха недоволни фенове в мрежата.

Това не е първият път, в който яката дупара си позволява да заимства идеи от кумира си Риана. Клипът към предишната й песен Над закона също беше силно вдъхновен от видеото на барбадоската на песента й Hard.

Въпреки тежките обвинения в безидейност и кражба Устни успя да удари половин милион гледания само за 12 часа.

Близки до звездата твърдят, че на Гери въобще не й пука за хейтърите, които сипят обиди по неин адрес, и се наслаждава на поредния си успех.

Певицата е на крилете на любовта с новото си гадже Мариян, който в подкрепа на възлюбената си написа: "Бг сцената е на много, много сериозно ниво благодарение на това момиче".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !