Никита и Уош на финал в Биг Брадър

07.12.2018 11:35 | Видян 2176 пъти

Никита и Уош на финал в Биг Брадър

Никита Джонсън най-вероятно ще бъде големият победител в тазгодишното издание на Биг Брадър: Мост Уонтед, издават хора от кухнята на предаването. Скандалджийката, която е сред най-номинираните съквартиранти в историята на шоуто, няколко поредни пъти получавала изключително висок положителен вот от страна на публиката.

Другият, който се радва на одобрението на зрителите, е синът на големия актьор Иван Иванов – Стефан, по-известен с рапърския си псевдоним Уош МС.

Очакванията били Никита и Уош се сборят на големия финал на сезона идния понеделник. Никита вече има зад гърба си една победа в шоуто, като грабна голямата награда през 2015 г. Уош пък беше сред финалистите на шестия сезон на ВИП изданието на риалитито през 2014 г., в който за обичта на публиката на финалната права се конкурираше с Влади Въргала и Йорданка Христова.

Този път за победителя няма да има парична или материална награда, а само плакет с надпис Любима звезда на България заради големите хонорари, раздадени на участниците още преди влизането им в Къщата.

Всъщност Никита се навила да престъпи прага на най-известната къща у нас за най-скромен хонорар, тъй като не се ползва със статут на звезда, за какъвто останалите съквартиранти претендират. Финансовото положение на Джонсън обаче е доста по-добро от това на другите участници в сезона, защото тя е собственик на голяма козметична клиника и студио за татуировки в Швеция, където живее от дълго време.

Иначе Никита е родена в столицата, но едва 2-годишна заминала да живее в Сибир при родителите на майка си, която била тежко болна от рак и дори се наложило да прекара известно време в санаториум. Когато на Никита ѝ дошло време да започва училище, се върнала в София и завършила образованието си тук.

Навършвайки пълнолетие, заминала за Швеция, където се запознала с бащата на сина си, с когато отдавна са разделени, а от 5 години насам човекът до нея е бившият ръгбист и брадър Борислав, пише Ретро.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !