Кейт Хъдсън: Ще отслабна с 11кг!

06.12.2018 15:07 | Видян 1623 пъти

Кейт Хъдсън: Ще отслабна с 11кг!

На 2 откомври Кейт Хъдсън роди третото си дете – момиченце на име Рони Фуджикава, кръстена на свекъра й. 39-годишната актриса вече има две момчета и то от двама различни бащи – Райдър (14) от бившия й съпруг Крис Робинсън и Бингам (7) от бившия й годеник Мат Белами.

Само 20 дни след раждането на дъщеря си, Кейт публикува снимка от залата. Феновете й я подкрепиха затова, че толкова бързо е успяла да се възвърне към тренировките и най-вече да открие време за себе си докато се грижи за новородено.

Преди броени дни, половинката на Дани Фуджикава сподели още една снимка в профила си в Instagram, с която обяви, че си поставя за цел да отслабне с цели 11 килограма до пролетта, когато ще се върне и към снимачната площадка.

Паралелно с това, Кейт е амбицирана да постигне всичко: “Искам да отслабна, да продължа да кърмя, да отгледам децата си, да работя всеки ден, да отделям време на мъжа си, както и на приятелките си и.. да остана с всичкия си!”

Причината Кейт да желае всичко това са две. Първата е, че актрисата вече е изградила режим на бебето си и така знае с колко време разполага да се погрижи за себе си и своето здраве. Втората: след Деня на благодарността, Кейт се чувства мотивирана и окрилена да постигне целите си.

В поста си, Кейт напълно открито говори затова колко трудно е за една жена да запази рутината си и едновременно с това да отглежда не едно или две, а цели три деца. Ние пък я поздравяваме за искреността и смелостта!

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !