Гери–Никол свали песента си заради Кали

05.12.2018 15:00 | Видян 2206 пъти

Гери–Никол свали песента си заради Кали

Гери — Никол отложи пускането на песента си Устни заради Кали. Между двете изпълнителки прехвърчаха искри, след като пайнерката намекна, че колежката й е „заела” идеи от неин собствен проект.

Както е известно, Гери-Никол бе готова да зарадва феновете с нова песен, като дори сподели снимка на обложката й в Инстаграм. Кали от своя страна побърза да сподели, че също има песен с такова име, а и освен това е снимала клип на локацията, избрана от Гери-Никол, пише Телеграф.

Почитателите на варненката веднага я нападнаха, а Кали се защити, като заяви, че не иска да каже нищо лошо, нито пък искала да обиди певицата или парчето. Тя дори пожела на младата си колежка само успехи, но ден по-късно Гери-Никол лично обяви, че сваля песента си.

И не е ясно дали изобщо ще види бял свят в този си вид.

„Поради независещи от мен технически причини, се налага да отложа премиерата на новата ми песен Устни. Имате ли достатъчно търпение, за да получите нещо ново и по-различно от мен”, написа певицата в социалните мрежи в понеделник вечерта.

Феновете й веднага я затрупаха с въпроси, а голяма част от тях дори се подиграха за случващото се. Други твърдят, че Кали май се е взела твърде на сериозно и е спряла песента на фолк звездата.

„Знаех си, пишеше 3.12, но не и коя година”, коментира почитател на Гери. Други я питаха, как може само при нея да има технически проблеми. А трети й задаваха въпрос, дали Криско е й е хакнал системата, въпреки че и двамата твърдят, че са в прекрасни отношения.

Фен на тийн дивата го удари на майтап и заяви, че ще се самоубие, ако песента не бъде публикувана в обещания ден. Сред коментиращите бе забелязан и Александър Сано, който посъветва Гери да не се впряга, защото се случвали такива неща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !