Подарък от свекървата: Приянка с обеци за 80 000 долара

05.12.2018 14:01 | Видян 1785 пъти

Подарък от свекървата: Приянка с обеци за 80 000 долара

Луксозни обеци, дело на френската бижутерийна компания Van Cleef & Arpels, носи Приянка Чопра по време на част от тържествата след сватбата ѝ с Ник Джонас в Индия. По информация на Bombay Times, те са подарък от майката на певеца.

Денис Джонас се е охарчила със 79 500 долара, за да купи украшенията за уши, които са от жълто злато. Освен тях, свекървата на Приянка е купила куп други накити, с които да я зарадва за сватбата.

Обеците, които са покрити със 170 камъка, са изработени от 6,7-каратово злато. Стилната изработка се доближава доста до стила на индийските бижутери.

Според индийските традиции, семейството на мъжа обсипва бъдещата снаха с бижута в знак на уважение. По-голямото количество накити на жената „говорят“ и за нейното потекло.

По време на тридневните сватбени ритуали, Приянка смени няколко различни бижута.

„Едно от най-специалните неща в отношенията ни е връзката между семействата ни, които уважават чуждата вяра и култура. Затова планирането на сватбата като обединяване беше изумително“, сподели актрисата.

Както вече писахме, Приянка Чопра и Ник Джонас се венчаха на 1 декември. Двамата събраха близки и приятели в двореца Умаид Бхаван в Джодпур. Те имаха две церемонии – индуистка и християнска, като смениха няколко сватбени одежди. Тържествата по случай тяхното бракосъчетание, които започнаха още след Деня на благодарността, бяха истинска наслада за окото.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !