Слай пребори депресията в София

05.12.2018 14:31 | Видян 1164 пъти

Слай пребори депресията в София

За месец време на български терен екшън звездата Силвестър Сталоун успя да пребори тежка депресия.

Не става въпрос за криза на личността, а за старта на последното приключение на култовия му герой Рамбо. Именно в отчаяние ще видим бившата зелена барета в първите сцени от филма Рамбо 5: Последна кръв, клапата за който щракна у нас. Това стана ясно, след като в интернет пространството изтекоха подробности от сценария, който актьорът довърши, докато кара български багер.

Сюжетът се завърта около героя на Слай и опита му да води нормален живот в ранчо в Аризона, но състоянието му е лошо и се налага гледачката на име Мария да се грижи за него. Жаждата му за кръв се завръща, след като дъщерите на Мария са отвлечени по време на парти от мексикански картел. Първите му опити да се свърже с престъпниците не са успешни и той е пребит почти до смърт.

Актрисата Паз Вега, която ще видим в ролята на младата репортерка Кармен Делгадо, го открива и лекува в продължение на три седмици. Двамата се сближават и решават заедно да проследят картела.

Малко преди това се появиха спекулации, че Рамбо ще умре в лентата, но информацията не е потвърдена. По всяка вероятност обаче това ще е последната продукция за приключенията на героя.

Самият Сталоун обяви вчера, че снимките официално са приключили.

„Е, това беше последният ми кадър от Рамбо 5: Последна кръв, както наричат филма засега. Наистина беше невероятно приключение. Запознах се с този герой през 1980 година. И никой не искаше да го изиграе. Всъщност аз бях 11-ия актьор, на когото предложиха ролята. Хората гледаха на този проект като на прокълнат. За мен беше невероятна възможност“, заяви във видео в Инстаграм 72-годишната звезда.

Ден преди това актьорът обяви, че пенсионира и легендарния Роки Балбоа.

"Оттеглям се, с това поколение се открива един нов свят", намигна той.

Засега е планирано Рамбо 5: Последна кръв да излезе на голям екран през 2019 г.

Междувременно се очаква скоро Силвестър Сталоун да се завърне в България, за да се включи и в снимките на предстоящия четвърти филм под щампата на Непобедимите.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !