Бат Венци разкова Благо: Тоя не е моя

03.12.2018 17:45 | Видян 2576 пъти

Бат Венци разкова Благо: Тоя не е моя

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е разочарован от Благой Георгиев, който е продукт на "бялата" школа. Босът на най-стария столичен клуб коментира участието на Джизъса в Биг Брадър и връзката му със Златка Райкова.

"Аз съм го забравил този продукт на Славия. Или поне този продукт не е нашият продукт", каза Стефанов за Благой Георгиев при гостуването си в Актуално студио Дерби.

"Той сам се самопокани на финала за Купата на България, никой не го е канил", разкри босът на Славия по повод нахлуването на Джизъса на терена след финала с Левски и празнуването на трофея с бившия му отбор.

"Падна ми много ниско в очите. За мен е падение да участваш в това предаване. Аз никога не бих го направил, нито с русата Златка, нито с черната, нито с кестенявата, с което и да било. И други момчета са влизали, ама да си като някоя притурка на някоя дама...", коментира Стефанов.

"Когато виждаш, че зарязва жена си с две деца, зарязва другата с едно дете, идва тук да се прави на клоун в Биг Брадър, продава къщата и оставя децата си... Това не е моят Благо", изрази разочарованието си босът на Славия.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !