Кики и Андрей - развръзката

15.01.2008 12:57 | Видян 22365 пъти | Гласували 4

Кики и Андрей - развръзката

Днес в „Островът на изкушението” ще бъдат излъчени последните горещи срещи между Кики и Дани, Андрей и Калина, Юли и Жени и Меги и Сашо. От тяхната развръзка зависи какво ще си кажат трите двойки, когато застанат лице в лице край последния „Огън на откровението”. За Кики и Андрей той ще бъде утре. За Юли и Меги – също. Филип и Милена остават до самия края на сериала, който ще настъпи в петък, 18 януари.
Последните три изкусителки, които дотогава остават в компанията на обвързаните мъже, са Калина (Андрей), Златка (Филип) и Жени (Юли). Те ще бъдат избрани от тримата мъже тази вечер с поднасяне на букет. Междувременно Лори, Елена, Ирена и Цвети ще напуснат завинаги Ривиерата на маите.

Какво се случи по време на горещите срещи, които ще бъдат излъчени довечера?

Андрей отблъсва Калина, тя изпраща целувка на Кики
Закътан плаж бе дестинацията за срещата между Андрей и Калина. Частна вила на плажа, личен басейн, джакузи, „джет и жена, която не мрънка” – „чувствам се като най-богатият човек на света” – обобщи Андрей настроението си. Калина се престара да излага на показ изкусителните си форми. За нейна изненада обаче, Андрей предположи, че в компанията на Кики срещата би била много по-красива. След романтична вечеря на свещи и питие на плажа под лунна светлина, Калина покани Андрей да прекарат нощта заедно и страшно се разочарова, когато Андрей й отказа... „Много бързо ми омръзват мъжете, Андрей вече ми омръзна.” – ще смени курса Калина и дори ще изпрати въздушна целувка на Кики.

Юли и Меги – „изплашени” от своите изкусители
Докато Юли и Жени се забавляваха на своята луксозна яхта и със скокове от борда й в Карибско мое, Меги и Сашо отплаваха за острова „Исла Мухерес”. Всичко вървеше по план до вечерта, когато Меги изпрати Сашо да спи на дивана, вместо на леглото до нея, защото била „омъжена жена”.
При вида на двойно легло, Юли изглеждаше още по-притеснен. „Ще спим на едно легло, ама в двата ъгъла.” – предложи той решение на „проблема”. По-късно Юли сподели с Жени, че сънувал как Меги му бяга и други мъже я дърпат, а той не може да я стигне.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Няма коментари към тази новина !