Яна Маринова: Новият ми филм ще е екшън-комедия

03.12.2018 10:22 | Видян 2016 пъти

Яна Маринова: Новият ми филм ще е екшън-комедия

Актрисата и продуцент Яна Маринова разказа за новият си проект в предаването Събуди се.

"Новият ми филм Диви и щастливи е романтична авторска екшън комедия. С Александър Сано сме продуценти на лентата. Режисьорът Мартин Макариев също участва. Вярваме, че сме безотказно трио. Доказахме го с Привличане", разкри Яна Маринова в Събуди се.

"Това е поздрав към силни момичета, които в този мъжки свят посмяват да заявят себе си, защото много чест през годините се изгубваме и намираме, и единственият вариант да отстояваме целите си и това, което сме, е да сме смели", сподели актрисата.

"Отправна точка за нашия филм е класиката от 90те Телма и Луиз. Джина Дейвис и Сюзън Сарандън са нашата библия. Този филм е библия на всяка свободна жена. Дори в трейлъра на Диви и щастливи Луиза Григорова е с фланелка на Телма и Луиз", разказа Яна.

Диви и щастливи разказва историята на две жени, които са мечтали да живеят живота си на максимална степен, но по стечение на обстоятелствата са загубили мечтите си. Един ден се събуждат и си казват, че това няма да продължава.

В главните роли на новата българска лента влизат Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Базил Ейденбенц, Дария Симеонова и Димо Алексиев, а режисьор е Мартин Макариев.

"Във филма участва и една от младите надежди на английското кино - Базил Ейденбенц. Двамата с героинята на Луиза Григорова ще се влюбят", разкри Яна Маринова.

Предишният филм на Яна Маринова – Привличане, постигна огормен успех в родния боксофис и бе отличен с множество награди на престижния West Coast Film Festival. Предстои телевизионната премиера на лентата по NOVA, която е копродуцент на филма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !