Фенове попиляха Емануела след Брадъра

28.11.2018 14:57 | Видян 2672 пъти

Фенове попиляха Емануела след Брадъра

Феновете попиляха Емануела. Поп фолк изпълнителката и нейният любим мъж Мартин си тръгнаха заедно от риалити формата по Нова тв Биг Брадър.

След като преди няколко дни, любимият на Емануела влезе в Къщата в Нови хан, любовта между двамата пламна с нова сила.

Емануела дълго се опитваше да избегне темата дали с Мартин са разделени.

Но най-накрая се реши и призна пред цяла България, че преди да влезе в шоуто, с него са били разделени три месеца. След откровен разговор със своя любим поп фолк изпълнителката бе категорична пред Големия брат, че иска да си тръгне от шоуто заедно с Мартин.

Това беше голямата грешка на Емануела. Или поне така мислят голяма част от феновете й. Минути след като тя и нейният любим излезнаха, феновете засипаха певицата с хиляди обвинения. Те видяха в това конспирация, но не и истинска любов.

Някои от почитателите на шоуто я обвиниха, че е напуснала заради участията, които има, без да се замислят, че тя и докато беше вътре, ходеше по участия. Друга част пък казаха, че това е традиционният сценарий на Биг Брадър. Те припомниха, че и други поп фолк певици са си тръгвали след втората или третата седмица на формата, пише Разкрития.ком.

Има и почитатели на певицата, които обвиняват нейния любим Мартин, че е развалил всичко. „Тя щеше да е победител. Този Мартин защо изобщо се появи. Развали нещата!“, ядосва се фен на Емануела. „Поредният платен сценарии“, пише друга ядосана фенка. „Цял живот мъжете са я прецаквали и пак заради мъж изглупява“, коментира почитателка на формата. „Фалшиво изиграно“, гневи се почитателка в социалната мрежа Фейсбук.

Голяма част от феновете на певицата пък споделят в своите коментари, че спират да гледат риалити формата, защото „победителката“ е излезнала и не са останали достойни хора, заради които си заслужава да се гледа предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !