Захари Бахаров се забърква с холандската мафия заради BBC

27.11.2018 12:07 | Видян 1334 пъти

Захари Бахаров се забърква с холандската мафия заради BBC

Българският актьор Захари Бахаров може да се похвали с пореден успех в телевизионното кино зад граница. След като влезе с гръм и трясък в „Игра на тронове“ през 2015 г., застана рамо до рамо с Джефри Ръш за първия сезон на „Гения“ и се внедри в „Бюрото на легендите“, възпитаникът на Надежда Сейкова прави още един пробив на малкия екран в Европа.

Baptiste е заглавието на продукцията, която изпраща родната звезда в Амстердам, научи „Монитор“. В холандската столица актьорът вероятно отново ще скочи в редиците на мафията. Според прогнозите, сериалът ще се състои от осем епизода. Той е дело на братята Хари и Джак Уилямс и е под шапката на BBC. Френската звезда Чеки Карио ще влезе в главната роля на детектива Жулиен, познат на запалените телеманиаци от друго заглавие на английската телевизия The Missing. Новата поредица ще се фокусира върху пътешествието му в Амстердам, което той предприема заедно със съпругата му. Местният шеф на полицията – и иронично бивше гадже на следователя, го моли за помощ в разнищването на поредната мистерия, част от която ще се окаже и Бахаров.

Очаква се премиерата на Baptiste да се състои през следващата година. „Спинофът трябва да е нещо ново. Да не е цинично и да разказва нова история. Жулиен е новият Еркюл Поаро“, коментира наскоро Хари Уилямс. Подробностите около продукцията обаче се пазят в пълна тайна. Известни са само част от имената на останалите актьори, които ще видим на малкия екран. Сред тях е британецът Том Холандър, когото по-паметливите зрители помнят като лорд Кътлър Бекет от „Карибски пирати“. Актьорът се включи и в един от последните хитове в боксофиса „Бохемска рапсодия“. Клеър Колбрейт и Талиса Гарсия са сред останалите звезди в каста на Baptiste.

Междувременно преди броени дни Бахаров представи моноспектакъла „Чамкория“ в Мюнхен. Постановката в Германия влезе в натоварения график на театралната ни мечка измежду датите от националното му турне. Този месец Захари игра вече в Пловдив, Велико Търново и София. Сред следващите спирки пък са Смолян, Ямбол и Перник.

Източник: Monitor
Снимка: Под прикритие

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !